Aquests follets nadalencs son molt fàcils de fer i molt divertits. Als nostres fills els agradara fer la cara dels follets que es menjaran. S'ho passaran genial!!!
Ingredients
2 ous cuits
2 pebrots vermells rostits
1 pebrot verd rostit
Mahonesa
Olives negres
Preparació
- Pela els ous cuits.
- Ulls dels follets: parteix quatre trossets petits d'olives negres amb forma d'ulls.
- Parteix quatre trossets rodons de pebrot vermell per fer "coloretes" de la cara.
- Parteix dos trossets de pebrot vermell amb forma allargada per la boca dels follets.
- Col.loca en un plat els dos ous, sobre ells col.loca en un ou el pebrot verd i en l'altre el pebrot vermell, com si fossin barrets.
- Afegeix una mica de mahonesa en la part del ou que s'uneix amb el pebrot, com si fos un cordillet del barret.
- Posa dos trossets a cada ou com si fossin els ullets.
- Col.loca la boca i els "coloretes" a la cara dels follets.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.